Emir Sencer Ortaokulu

Telefon : 0 216 353 81 33
Belgegeçer : 0 216 387 44 32
WEB https://emirsencerorta.meb.k12.tr
Adres : Yunus Mahallesi Demokrasi Caddesi Istıranca Sokak No18 Kartal / İstanbul
VİZYON : Öğrenmeyi seven, başarılı olmayı hedefleyen, yaratıcı, yurtseven, karşılaştığı sorunları çözebilen, planlı, üretken öğrencilerin yetiştirildiği bölgemizin ve ülkemizin önde gelen okulları arasına girmektir.
MİSYON : Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik, lider özelliklerine sahip, kendisi, ailesi ve çevresiyle barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran gençler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : Okulumuzda 2016-2017 eğitim öğretim yılında 5. sınıflara Yabancı dil sınıfı açılmıştır.
Servis : Okulumuz öğrencilerinin servis ulaşımı vardır.
Ulaşım : Okulumuza ulaşım toplu taşıma ile mümkündür. KM34 Gülsuyu Metro Kartal Metro ve KM33 Gülsuyu Metro Pendik YTH İstasyonu İETT Otobüsleri ile okulumuza ulaşmak mümkündür.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Kartal ilçe merkezine 1 km mesafede bulunmaktadır. Yalı Mahallesi, Yunus Mahallesi ve Topselvi Mahallesinde ikamet eden öğrenciler okulumuzda eğitim görmektedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık :
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda Voleybol, Futbol, Masa Tenisi, Halk Oyunları ve Gitar kursu verilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Hezarfen Projesi, Umudum Öğretmenim Projesi, Teknofest Projesi